דילוג לתוכן העמוד

STAY@ HOME #2 / Leopold Museum

מפגש #2 בסדרה Stay@Home: סיורים וירטואליים במוזיאונים בולטים בעולם

הצטרפו אלינו לסיור מקוון ב־Leopold Museum / וינה, אוסטריה | איווי פרידל
בסיור השני בסדרה נבקר במוזיאון המכיל את אחד האוספים הגדולים בעולם של אמנות אוסטרית מודרנית, אוספו המופתי של רודולף לאופולד. נכיר במקצת את סיפורו של האספן, היצירות המרכזיות השמורות במוזיאון ואת הבניין המרשים.
ההרצאה תערך דרך תוכנת ZOOM; למבקשים, תינתן תמיכה טכנית בתפעול האתר או היישומון.

אודות הסדרה:
סדרה מקוונת המאפשרת למשתתפים לסייר במוזיאונים הגדולים בעולם – מנוחות ביתם. בכל מפגש נרחיק למחוז אחר ברחבי העולם, ונכיר לעומק מוזיאון אחד: נסייר וירטואלית בין הגלריות, נכיר את האוספים השמורים בו ונציץ אל התערוכות המתחלפות. נעמיק ביצירות החשובות, באמנים המרכזיים המוצגים בכל אוסף ואוסף ובבחירות האוצרותיות המנחות את אוצרי התערוכות. המדיום הדיגיטלי יאפשר לנו מחד לשייט בין חללים, ומאידך להתקרב ליצירות ולראות את התנועות הזעירות ביותר על הקנבס. מרבית הסיורים יערכו במוזיאונים לאמנות מודרנית ועכשווית, ומקצתם במוזיאונים שבהם שמורים אוספים מתקופות מוקדמות יותר.